Începe un Curs de pilot clasa motoparapantă la Brașov

Școală de zbor cu paramotorul Brașov

Anunțăm cu mare bucurie că dăm drumul înscrierilor la cursul de pilot clasa motoparapantă la Brașov, începând cu jumătatea lui Februarie 2024.

Învață să zbori paramotorul la Brasov, Aerodrom Piatra Craiului Zarnesti. Vei intra intr-o gasca minunata cu instructori experimentați și pasionați de zbor.

Cursurile noastre vă vor învăța tot ce aveți nevoie pentru a putea zbura în siguranță, independent și cu încredere.

Ce este un paramotor?

Probabil, cea mai simplă formă de aviație motorizată. Paramotoringul combină controlul ușor și simplu al unei aripi de parapantă, cu un motor ușor ce propulsează aeronava pe distanțe lungi.

Paramotorul este în mod specific o combinație de motor, cadru și ham, construite pentru a fi ușoare, puternice și extrem de sigure. Motoarele pot varia de la 80 cmc la 250 cmc (18cp la 38cp) și sunt de obicei alimentate cu benzină în 2 timpi, 4 timpi si electrice.

Aripa Paramotor este o aripă de parapantă modificată, de obicei cu un profil reflex (ceva despre care veți învăța la curs).

Cât durează să înveți să zbori?

În medie, pentru a ajunge sa fi un pilot cu licență ai nevoie de 15 ore de zbor și multă pregătire la sol (practic și teoretic). Dacă îți ia puțin mai mult, nici o problemă. Noi vom fi lângă tine să îți explicăm pas cu pas tot ceea ce trebuie să știi și să faci pentru a zbura în deplină siguranță și încredere!

Pentru mai multe detalii legat de program, curs, preț și alte informații utile, nu ezitați să ne dați un telefon la 0744979418 !

Între timp vă lăsăm un link video pentru delectare și nu numai!