Intrebari Frecvente zbor cu DiFly Paratrike

Gasiti raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente legate de zbor in aceasta sectiune.

Ce trebuie sa fac la decolare?

Asigurat cu centurile de siguranta, vei sta asezat intr-un scaun confortabil, special conceput pentru zbor. Pe durata decolarii, te rugam sa stai relaxat si cu mainile in interiorul aparatului de zbor.

Decolarea se face de pe un loc drept, fara copaci sau alte obstacole in apropiere.

Cum este zborul cu motoparapanta?

Zborul cu motoparapanta este in general lin si confortabil. Puteti experimenta turbulente (in genul in care ati merge cu masina pe un drum mai denivelat) dar acestea trec repede si se revine la un zbor lin si placut.

Castile compenseaza zgomotul elicei. Prin intercom, comunicati cu pilotul. Zborul de aclimatizare, este primul tau contact cu echipamentul si senzația de zbor, urmand ca in functie de tine, sa optam mai târziu pentru un zbor mai lung sau cu acrobatie.

Ce presupune zborul cu Motoparapanta DiFly Paratrike

Zborul se face razant, cu urcari sau coborari in functie de locul in care va aflati. Altitudinea intr-un zbor normal este de peste 300 de metrii, in general cu variatii in functie de obstacole. Singurul moment in care vom cobora la o altitudine mai mica, va fi in momentul aterizarii.

Ce trebuie sa fac la aterizare?

Aterizarea se face la locul decolarii daca zburam un zbor normal, fara escala pentru alimentare. La aterizare trebuie sa tineti picioarele in suportul lor si sa stati cat mai relaxat (nu va balansati excesiv).

Cum sa ma imbrac pentru zbor?

Ideal, pentru un zbor confortabil si in functie de anotimpul in care zbori ai nevoie vara de: bluza cu maneci si manusi iar iarna: geaca de vant sau ski si manusi.

Cum sa ma incalt pentru zbor?

Bocancii cu talpa dura (de munte) sau ghete inalte pentru protectia gleznei.

Cum primesc pozele si filmarea?

Pozele si filmarile le vom trimite prin transfer la adresa de email precizata de tine , in aceasi zi sau cel tarziu in dimineata zilei urmatoare.

Cum ma programez pentru zbor?

Programarea pentru zbor se poate face telefonic, la numerele de telefon afisate pe website sau completand formularul de pe pagina REZERVARE.

Exista o varsta minima/maxima?

Nu, copii pana in 18 ani, zboara doar cu acordul ambilor parinti. Greutatea minima este 30 kg, greutatea maxima 100kg, trebuie sa fii clinic sanatos.

Am baut doua/trei beri, credeti ca este o idee buna sa zbor?

Consumul de alcool înaintea zborului iti anuleaza rezervarea!