700 LEI

Zbor Fotografie Aeriana cu Motoparapanta

Daca esti un impatimit al fotografiei si vrei sa prinzi cele mai bune cadre, iti oferim pachetul de zbor cu fotografie aeriana.

Ai posibilitatea intre a alege un zbor cu motoparapanta la rasaritul sau apusul soarelui, intr-un cadru de poveste pentru a surprinde cele mai bune imagini de la inaltime.

Zburam pe tot parcursul anului, doar daca conditiile meteo ne permit, astfel ca iti poti alege cu usurinta anotimpul pentru crearea celor mai frumoase albume foto.

Poti surprinde trezirea la viata a naturii in prag de primavara, peisajele fierbinti din vara, ruginiul funzelor si auriul lanurilor toamna, sau culmile marete inzapezite ale Bucegilor si Piatra Craiului in prag de iarna!

Durata zbor 60 de minute si o rezervare cu minim 48 de ore in prealabil!

Ia legatura cu noi pentru mai multe informatii.

RASNOV
100 % Siguranta
Rezerva Zbor
Tura cu Motoparapanta Cetati Medievale
Cetatea Taraneasca Rasnov

Tura cu Motoparapanta Cetati Medievale

700 lei

Iti oferim o tura cu motoparapanta pe deasupra Cetatii Taranesti Rasnov, pentru a surprinde cele mai frumoase cadre si a avea cele mai bune unghiuri pentru a fotografia!

CONTACT
Tura cu Motoparapanta Cetati Medievale
Castelul Bran

Tura cu Motoparapanta Cetati Medievale

700 lei

Iti oferim o tura cu motoparapanta pe deasupra Castelului Bran, pentru a surprinde cele mai frumoase cadre si a avea cele mai bune unghiuri pentru a fotografia!

CONTACT

Surprinde cele mai frumoase cadre si unghiuri ale Cetatii Taranesti Rasnov

Cetatea Rasnov este una dintre cele mai bine pastrate cetati taranesti din Transilvania si a fost construita intre anii 1211-1225 de catre locuitorii asezarii, cu scopul de se apara impotriva atacurilor tatarilor.  Cetatea reperezinta un loc unicat cu o vasta istorie si cu o atmosfera autentic medievala. Vei avea ocazia sa realizezi un portofoliu absolut spectaculos!


Istoria si magia a celui mai cunoscut castel din Transilvania, aflat la poalele Muntilor Piatra Craiului

Castelul Bran este unul dintre cele mai bine conservate si impresionante castele medievale din tara noastra si fosta resedinta regala.  Castelul este cunoscut de turistii din intreaga lume drept Castelul lui Dracula si a fost inclus, de catre jurnalistii de la CNN intr-un top 10 al castelelor medievale de vizitat. Vei avea ocazia sa realizezi un portofoliu absolut spectaculos!


PEISAJ

Fara indoiala, statiunea Rasnov este una dintre cele mai de vis statiuni pentru fotografie aeriana

NATURA

Peisaj variat cu dealuri, munti si campii, toate intr-un singur loc.

ZBOR

Ai ocazia de a zbura cu motoparapanta sau cu avionul chiar de la aerodromul nostru