400- 700 LEI

Zbor Agrement cu Motoparapanta

Te invitam sa experimentezi senzatia zborului cu motoparapanta la Rasnov.

Iti oferim o traire intensa, un sentiment de libertate absoluta si maxima placere intr-un zbor durand intre 10-20 de minute sau 60 de minute, in functie de varianta aleasa.

Zborul cu motoparapanta este asemenea unui zbor cu parapanta, diferenta fiind adusa de un motor cu elice care ne va propulsa prin aer. Astfel putem zbura oriunde ne dorim noi fara a mai fi conditionati de vreun deal sau varf de munte pentru a decola ca la parapanta. Decolarea se face de pe aerodrom.

Zborurile au loc la Rasnov la poalele muntilor Bucegi si Piatra Craiului cu survol pe langa Cetatea Rasnov sau Castelul Bran.

Rasnov - Romania
10 - 60 minute
Poze + Video
100% Siguranta
Rezerva Zbor
Zbor Paramotor DiFly Castelul BRAN
Tur aerian pe langa Cetatea Taraneasca Rasnov, Rezervatia de Ursi Zarnesti sau Castelul Bran

ZBOR CLASIC

Acestea sunt doua dintre traseele cele mai solicitate de clientii nostrii. Decolarea se face de pe Aerodromul Piatra Craiului Zarnesti si in functie de dorinta pasagerului si ale conditiilor meteo din ziua respectiva, vom face un tur aerian cu motoparapanta pe una dintre directiile:

 Aerodrom - Cetatea Rasnov sau Aerodrom - Castelul Bran (zbor aprox 10 min)

  Aerodrom -  Cetatea Rasnov - Rezervatia de Ursi - Aerodrom (zbor aprox 20 min)

Durata zborului este de aprox 10 minute sau 20 de minute


Zbor de durata cu Motoparapanta
Survol pe langa Muntii Bucegi sau Piatra Craiului

ZBOR ADVANCE

Aceste doua obiective reprezinta un mare punct de atractie datorita peisajului si a maestuozitatii muntilor. Decolarea se face de pe Aerodromul Piatra Craiului Zarnesti si in functie de dorinta pasagerului si ale conditiilor meteo din ziua respectiva, vom face un tur aerian cu motoparapanta pe una dintre directiile:

  Aerodrom - survol pe langa Muntii Bucegi - Aerodrom

  Aerodrom - survol pe langa Muntii Piatra Craiului - Aerodrom

Durata zborului este de aprox 60 de minute! Si necesita o rezervare cu minim 48 de ore inainte!


PILOT INSTRUCTOR MOTOPARAPANTA

IONUT DOBREA

Presedinte al Asociatiei Club Sportiv MotoParapanta Brasov, Ionut este pasionat de zborul cu parapanta din 1999, pilot licentiat de tandem din 2002, pilot profesionist si instructor de motoparapanta din 2010. Ionut va fi alaturi de tine pe tot parcursul zborului oferindu-ti o experienta memorabila in conditii de maxima siguranta.

PILOTAJ
motoparapanta
parapanta
avion