Despre noi

DiFly Paratrike (PPG) mini tur aerian al zonei Rasnov

Vizitarea obiectivelor turistice din zona - Cetatea Rasnov sau Castelul Bran de la inaltime, intr-o experienta memorabila pentru tine!

Zbor de agrement peste Masivul Piatra Craiului sau Bucegi - Zbor pentru fotografie aeriana.

Alternativ, oferim zboruri tandem cu parapanta in Brasov, in locatiile de zbor Bunloc sau Poiana Brasov - decolare din Postavaru.

 • Pentru experienta zborului cu parapanta tandem, este indicat sa veniti imbracat mai gros si sa aveti incaltaminte cu glezna.

Oferim cursuri de zbor cu motoparapanta - trike si reclama aeriana cu banner tractat sau zbor de agrement pentru fotografie aeriana.


 • ZBOR AGREMENT - DiFly PARATRIKE

  Decolarea se poate face de oriunde, ne putem deplasa in tara pentru evenimente speciale in functie de cerintele dumneavoastra - durata zbor 20 sau 60 de minute.

 • ZBOR FOTOGRAFIE AERIANA

  In functie de evenimentul dumneavoastra, putem decola impreuna cu fotograful propriu sau cu fotograful indicat de dumneavoastra pentru a surprinde imagini de la inaltime - durata zbor 60 de minute.

 • Zbor Reclama Aeriana

  In functie de necesitatile dumneavoastra, putem tracta un banner deasupra locului unde se tine evenimentul sau la distanta.

  Confectionarea bannerului trebuie sa respecte anumite reguli - minim 3 ore de zbor.

 • ZBOR AGREMENT PARAPANTA TANDEM

  Decolarea se face din una din locatiile specificate in pagina Contact - pentru acest tip de zbor nu aveti nevoie de pregatire anterioara - durata zbor intre 10 si 30 de minute (in functie de conditiile meteo).