Zbor Agrement – MotoParapanta

0 efort, 100% placere !

Decolarea se face de pe aerodromul RASNOV-BRAN.

"Ionut Dobrea - Pilot" Cu motoparapanta ne propunem mereu sa va oferim peisaje de neuitat prin zborul la mica inaltime peste obiective turistice cum ar fi: Cetatea RASNOV, Castelul BRAN, Rezervatia de ursi, sau orasul BRASOV.

Zbor de agrement cu Motoparapanta - DiFly

Simte senzatia zborului motorizat cu DiFly, un paramotor de exceptie.

Zborul cu motoparapanta este un zbor mult mai placut si mai confortabil din mai multe considerente: parchezi masina, esti echipat pentru zbor cu combinizon, cagula, casca de protectie si in cateva secunde esti in aer. Durata zborului este de 20 de minute pentru zborul de initiere, zborul este lin si placut, vei vorbi pe intercom cu pilotul si poti alege care sunt obiectivele pe care doresti sa le vizitezi in acest mic tur aerian.

Vrei sa faci o surpriza placuta, deosebita? Vrei sa participi in aventura zborului?

Decolarea si aterizarea se poate face aproape oriunde, avem un motor care ne poate duce la o distanta mare sau la o altitudine mare, putem sa zburam la joasa inaltime, este confortabil si foarte apreciat de cei ce incearca zborul pentru prima data in viata.

Oferim un mini tur aerian al zonelor invecinate

Puteti alege unul sau maxim doua obiective turistice care pot fi vizitate din aer: Castelul Bran, Cetatea Rasnov sau Rezervatia de Ursi. La decolare nu trebuie sa alergati, nu trebuie sa urcati cu telescaunul sau gondola si nu trebuie sa faceti nici un efort.